Søger du en professionel tekstforfatter?

Skal tekstforfatteren markedsføre din Randersvirksomhed?

Kunne det her være dig:

Du er aldrig blevet helt tilfreds med din hjemmeside, og den bliver sjældent fundet på Google. Dine tekster afspejler ikke dig og det, du er god til – hverken på hjemmesiden eller i dit øvrige markedsføringsmateriale. Nogle gange hører du om en effektiv markedsføringsmetode, som du er overbevist om, også vil være genial i din branche. Men du bliver altid overhalet indenom af andre opgaver og kommer ikke i gang. Eller også er du gået i gang flere gange og synes ikke, at resultatet bliver godt nok.

Og det er ærgerligt. For måske ved du, at du har kompetencerne til at løse nogle andre opgaver end dem, du løser i dag. Og til en bedre pris. Eller måske vil du bare have flere af de gode opgaver. Men i dag er de kompetencer godt skjult i din markedsføring.

Er det dig, jeg lige har beskrevet, er løsningen kun et telefonopkald væk.

Uanset om du har

 • en kursusvirksomhed i Randers
 • et konsulenthus i Haslund
 • et revisionskontor i Dronningborg

 

Eller noget helt fjerde.

Jeg kan skrive alle dine markedsføringstekster, mens du løser opgaver for dine kunder – og tjener penge. Og når mine tekster har tjent sig selv ind én gang, vil de efterfølgende opgaver, du får på baggrund af mine tekster, være ren fortjeneste.

Men mig ved tastaturet får du ikke bare en professionel tekstforfatter til hjemmesiden og dit øvrige salgsmateriale. Du får også en kommunikationsrådgiver, der udfordrer dig. For jeg vil være mine penge værd. Og derfor fraråder jeg nogle gange en opgave eller foreslår, at jeg skriver andre tekster først.

Ofte indleder jeg et samarbejde med nye kunder med at sikre, at hjemmesiden er i tiptop stand. For den er din vigtigste markedsføringskanal. Og samtidig er en velfungerende hjemmeside forudsætningen for, at du får det optimale ud af din øvrige markedsføring.

Særligt har jeg stort fokus på, at din hjemmeside bliver fundet på Google – på dine mest attraktive søgeord.

Udover tekster til hjemmesiden kan jeg skrive dine

 • null
  blogindlæg
 • null
  salgsbreve
 • null
  tekster til foldere
 • null
  pressemeddelelser

Eller jeg kan undervise dig i, hvordan du skriver nogle af teksterne selv, hvis du foretrækker det.

Er jeg den rette tekstforfatter til dig?

Måske. På CV´et har jeg en journalistuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole, og siden 2007 har jeg haft min egen kommunikationsvirksomhed. Her har jeg specialiseret mig i tekstforfatning, onlinemarkedsføring og at ramme din målgruppe præcist.

Du er velkommen til at ringe til mig på 27 12 11 14 eller sende en mail. Så kan vi tage en snak om din opgave, og jeg kan give dig en pris.

Læs evt. mere om SEO Randers.

Hvad er tekstforfatning?

Tekstforfatning er at skrive en tekst, der skal få læseren til at handle.

Hvad koster en tekstforfatter i Randers?

Alle opgaver løses gennem mine klippekort med priser fra 6.000 kroner ekskl. moms.

Ring 27 12 11 14, eller skriv til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER