Søger du et skrivekursus i København?

Enten et lukket kursus, der er målrettet en gruppe medarbejdere eller et individuelt skrivekursus til dig selv eller en enkelt medarbejder?

Vi kan finde ud af begge dele.

På mine skrivekurser lærer du at

 • ramme målgruppen, så læserne læser din tekst helt færdig
 • holde fokus på essensen i budskabet og sortere det unødvendige fra
 • fange læseren med det rette sprog
 • håndtere skriveblokeringer og hurtigt komme tilbage på sporet

 

Skrivekurset holdes som et halvdagskursus i dit firma. Hvis du og dine medarbejdere gerne vil i dybden med specifikke teksttyper, anbefaler jeg, at vi udvider skrivekurset til et dagskursus, så I også lærer de særlige metoder, der kendetegner eksempelvis en SEO-tekst, et salgsbrev eller et nyhedsbrev.

Pris for halvdagsskrivekursus i København og omegn: 13.000 kr. ekskl moms

Tidligere har jeg holdt skrivekurser for

 • Pharmakon, Hillerød, København
 • COK, København (i dag kaldet Komponent, kommunernes fælles udviklingscenter)
 • Studieskolen, København
 • Bornholm.biz
 • Ringsted Erhverv
 • Øernes Attraktioner, København
 • Danske Service, København
 • Stenløse Hørecenter
 • Magistrenes A-kasse, København
 • Køge Musikskole
 • FOF
 • LOS

Bliv undervist af journalist og forfatter

Min baggrund for at tilbyde skrivekurser

Er oprindeligt uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole (DMJX). Siden 2007 har jeg drevet min egen virksomhed, hvor jeg skriver markedsføringstekster og underviser mine kunder i at skrive selv.

Mit særlige fokus er onlinetekster og at ramme målgruppen, og jeg er certificeret i emotionelle kundetyper.

Desuden har jeg skrevet flere bøger om kommunikation. Senest Overhal konkurrenterne med SEO-tekster, der sælger, som er læst af + 3.000 læsere.

Målgruppen for skrivekurset

Målgruppen for mine skrivekurser er dig, der vil blive bedre til at skrive. Uanset om du selv er kommunikationsuddannet og vil lære at skrive endnu bedre tekster, eller dig der løser en række opgaver, hvoraf det at skrive er én af mange.

Forvent, at jeg udfordrer dig. For jeg er ambitiøs på mine kursisters vegne. Samtidig er jeg klar i spyttet, hvorfor tidligere kursister melder tilbage, at de jævnligt hører min stemme, når de skriver. Så min skriveundervisning virker.

Vi har brugt Majbritt Lund i flere år

“Jeg valgte Majbritt, fordi hun er troværdig, og fordi det er en fordel for mig at bruge et lille firma og have den direkte kontakt. Som direktør i sit eget firma har hun jo et stort ansvar for, at alle kunder er tilfredse.”

Susanne Gram Larsen
Kommunikationschef, Studieskolen, København

Søger du et 1:1-skrivekursus i København?

Mange foretrækker et individuelt skrivekursus, som giver en række fordele:

Skrivekurset begynder, når du har brug for det og indeholder udelukkende, hvad du har brug for at lære. Så har du brug for rådgivning ift. markedsføringsstrategien eller målgruppen, før vi gennemgår skrivemetoderne, begynder vi der.

1:1-skrivekurser består ofte af flere enkeltlektioner, hvor du lærer nyt, hvorefter du arbejder med din tekst og får feedback. Ofte foregår undervisningen via teams, hvor vi kan dele skærm. Foretrækker du, at vi mødes fysisk og nørder igennem, gør vi selvfølgelig det.

Den model er supereffektiv: Du lærer at bruge dine nye værktøjer ifm. en tekst, du alligevel skal skrive, og du kan trække på mig undervejs, når du får brug for sparring. Din første tekst får du typisk feedback på flere gange, og herefter har du en skabelon, du kan bruge til dine øvrige tekster.

Prisen for 1:1-skrivekurset begynder fra 6.000 kroner og varierer, alt efter dit behov for sparring og feedback.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER