Cookie- og privatlivspolitik - Majbritt Lund

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos mig har du indtastet en række personoplysninger. Herunder særligt:
• Dit navn
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen, samt en begrænset periode efterfølgende, for at sikre mig, at alt går, som det skal. Så snart der ikke længere er brug for denne information/data, så slettes den fra mit system.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til fragtfirmaet med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja tak til nyhedsbreve”, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb/registrering hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig direkte via. mail og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Jeg anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb vha. mit CRM system. Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er garantien for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Majbritt Lund
CVR-nr.: 31100771
Ordnung, Torveporten 2
2500 – Valby
Tlf.: 27 12 11 14
E-mail: journalist@majbrittlund.dk

Hvis der er fejl i mine oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse ifb. med andre relevante oplysninger, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud og nyhedsbreve) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare/service.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig mit nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Kontakt information / udgiver

Majbritt Lund
CVR-nr.: 31100771
Ordnung, Torveporten 2
2500 – Valby
Tlf.: 27 12 11 14
E-mail: journalist@majbrittlund.dk

 

Introduktion – til dig der besøger min hjemmeside

Hos Majbritt Lund arbejder jeg med cookies på min hjemmeside for at give dig en bedre oplevelse på hjemmesiden og gøre det hele lettere for dig.
Cookies er et lidt mere kompleks begreb, men helt basalt er det små ‘programmer’, der indhenter data omkring din adfærd på en given hjemmeside. Jeg benytter det bl.a. for at kunne se, hvor mange besøg der har været på min hjemmeside og se, hvor mange undersider de besøger; for at kunne gøre brugeroplevelsen bedre. Der er mange steder, hvor man kan drage nytte af cookies, når man administrerer en hjemmeside.

Derudover samler jeg også data ind fra min hjemmeside, hvis du eksempelvis udfylder en kontaktformular; så gemmer jeg denne data, så jeg kan bruge den hensigtsmæssigt: altså for at kunne tage kontakten tilbage til dig.

GDPR / Persondataforordningen træder i kræft d. 25. maj 2018, og jeg gør mit ypperste for at efterleve denne og sikre mig, at din data kun bliver brugt til det, som du giver mig samtykke til.

Jeg prøver herunder at være så transparent, som jeg kan for at give dig et godt indblik i, hvordan jeg indhenter din data, og hvordan jeg håndterer den.

Det er vigtigt at forstå, at du altid er velkommen til at skrive til mig for at stille spørgsmål til min cookie og privatlivspolitik.

Hvad indsamler jeg?

Jeg indsamler kun den data, som du selv giver samtykke til, når du besøger min hjemmeside.

Jeg kan spørge dig efter:
• “Personlig data” – dét, der defineres som Personlig data er det, som kan identificere dig som person, eller som kan være unikt for dig. Det kan være dit navn, din e-mailadresse eller telefonnummer.
• “Anden information” – det kan eksempelvis være dit firmanavn, branchen du arbejder i eller hvilken browser du har besøgt vores hjemmeside med.
• Jeg indsamler som udgangspunkt ikke “Følsom Data”. Dette indebærer data omkring din personlige holdninger, religiøse overbevisning, race eller etnicitet mv. Hvis jeg skulle gøre dette, vil jeg gøre dig strengt opmærksom på det, inden du udleverer sådanne data.

Hvordan indsamler jeg denne data?

Jeg indsamler dataen på to forskellige måder. Direkte og indirekte.

Direkte adgang til dine data giver du mig eksempelvis:
• Hvis du udfylder en formular på min hjemmeside (uanset hvilken vil dataen blive lagret i en afgrænset periode)
• Skriver til mig via. evt. chatmodul på hjemmesiden
• Svarer på undersøgelser eller lign. fra mig

Indirekte indsamler jeg helt automatisk, når du besøger min hjemmeside. Den første gang du besøgte min hjemmeside (og mange andre hjemmesider) siger du “OK” til, at jeg må bruge cookies. Disse cookies er med til at indsamle data omkring din færden på min hjemmeside og tjenester. Det kan eksempelvis være:
• Trafikdata (digital)
• Lokation
• Browser

Blandt andre ting, som ikke kan identificere dig som person, men hjælper mig til at vide, hvor mange besøgende jeg har på min hjemmeside, hvor mange der har taget kontakt eller har gjort et køb for at holde statistik.

Jeg kan ikke identificere enkeltpersoner med denne data, men bliver blot automatisk overført til et program, der hedder “Google Analytics”, som du kan læse mere om her: Google Analytics

Hvis du nogensinde vil have et overblik over, hvilke cookies vjeg(og andre) bruger, så kan du finde guides til de forskellige browsers her: Håndtér Cookies

Vil du gerne vide, hvilke cookies der ofte er anvendte, kan du se mere på danskemedier.dk

Hvorfor/hvordan bruger jeg den information vi indsamler?

Der kan være mange grunde til, hvorfor og hvordan jeg bruger den data, jeg indsamler. Herunder er der et par grunde.

• For at skabe en bedre oplevelse på min hjemmeside. Det kan være, jeg kigger på, hvordan du befærder dig på min hjemmeside, for at jeg senere kan opdatere min hjemmeside, så den er lettere for dig at finde rundt på.
• Det kan være for at vise dig markedsføring for et af mine produkter på et andet tidspunkt eller medie. Det kan modsat også være for at udelukke dig fra min markedsføring, hvis du allerede har købt mit produkt.
• For at kunne svare på din eventuelle henvendelse hos mig.
• For at vide, hvor mange daglige, månedlige og årlige besøgende jeg har på mit website.

Der er rigtigt mange grunde til, at jeg indsamler data, og i bund og grund er det for at prøve at gøre min forretning bedre, så jeg altid kan forøge oplevelsen for mine kunder/besøgende på mit website.

Få adgang til, rediger og slet din egen data

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få at vide, hvilken form for data jeg har omkring dig og eventuelt få det slettet, hvis du ønsker dette.

Jeg har skrevet alt herover for at være så transparent omkring den data, jeg indsamler via. min hjemmeside, og jeg håber, at det har givet dig en god indsigt i hvorfor, hvordan og hvorledes jeg bruger de data jeg indsamler via. min hjemmeside.

Jeg passer godt på dine data og kunne aldrig finde på at dele eller sælge denne.

Skriv dit søgeord og tryk ENTER